Duyurular RSS

Etkinlikler RSS

Tüm Etkinlikler

Haberler RSS

İş Sağlığı ve Güvenliğinin İşleyişi Hakkında Toplantı (25.04.2024)

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak birimimizde iÅŸ saÄŸlığını ve güvenliÄŸini artırmaya yönelik, Bölüm BaÅŸkanları ve Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Sertifikasına sahip ÖÄŸretim Elemanları ile toplantı gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir. Toplantıda birimimizde iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi koÅŸullarını azami safhaya çıkarma amacıyla fikir alışveriÅŸi yapılmıştır. Alınan kararlar eÅŸliÄŸinde TBMYO Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Kurulunun oluÅŸturulması, ardından risk analizi ve deÄŸerlendirilmesi ekibinin oluÅŸturulması öngörüÅŸmüÅŸtür.