İş Sağlığı ve Güvenliğinin İşleyişi Hakkında Toplantı (25.04.2024)

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak birimimizde iÅŸ saÄŸlığını ve güvenliÄŸini artırmaya yönelik, Bölüm BaÅŸkanları ve Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Sertifikasına sahip ÖÄŸretim Elemanları ile toplantı gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir. Toplantıda birimimizde iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi koÅŸullarını azami safhaya çıkarma amacıyla fikir alışveriÅŸi yapılmıştır. Alınan kararlar eÅŸliÄŸinde TBMYO Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Kurulunun oluÅŸturulması, ardından risk analizi ve deÄŸerlendirilmesi ekibinin oluÅŸturulması öngörüÅŸmüÅŸtür.