Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğrencileri Teknik Gezi Gerçekleştirdi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ä°nÅŸaat Bölümü öÄŸrencileri, ÖÄŸr. Gör. Dr. Ercan KILIÇ ve ÖÄŸr. Gör. Mahmut AYTEKÄ°N koordinatörlüÄŸünde, Çimko Çimento ve Beton San. Tic. A.Åž., Kilis Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi ve Kilis Belediyesi Ä°çme Suyu Arıtma Tesisine teknik gezi gerçekleÅŸtirdi. Geziye Ä°nÅŸaat Bölüm BaÅŸkanı Dr. ÖÄŸr. Üyesi Nurdan BAYKUÅž, bölüm öÄŸretim elemanları, Ä°nÅŸaat Teknolojisi ve Yapı Denetimi Programı öÄŸrencileri katıldı.

Teknik geziye katılan öÄŸrenciler, çimento paketleme, beton üretim ve beton mikseri hizmetlerine iliÅŸkin operasyonel iÅŸlemlerin yürütülmesinin yanı sıra atıksu ve içme suyu arıtma tesislerinin kapasiteleri, prosesleri ve iÅŸletim koÅŸullarına baÄŸlı projelendirilmesi esaslarını sahada uygulamalı olarak fonksiyonel ve etkin bir ÅŸekilde öÄŸrenme fırsatı yakaladılar.