2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

 

2023-2024 Akademik yılı Teknik Bilimler MYO mezuniyet törenimiz 04.06.2024 tarihinde gerçekleÅŸtirildi. Son sınıf öÄŸrencilerimizin hazır bulunduÄŸu tören, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Ali YILDIRIM, Teknik Bilimler MYO Müdürümüz Prof. Dr. Hatice Aysun MERCÄ°MEK TAKCI, Akademik ve Ä°dari Personelimiz ve deÄŸerli misafirlerimizin katılımıyla gerçekleÅŸti.


 Törende, TBMYO Müdürümüz Prof. Dr. Hatice Aysun MERCÄ°MEK TAKCI' nın konuÅŸmasının ardından TBMYO' da dereceye giren öÄŸrencilerimize belge ve hediyeleri takdim edildi. 2023-2024 eÄŸitim-öÄŸretim yılı TBMYO birincilik belgesi, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı öÄŸrencisi Hatice CAN’ a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YILDIRIM tarafından; TBMYO ikincilik belgesi, Makine Programı öÄŸrencisi ÖkkeÅŸ YENER’ e TBMYO Müdürü Hatice Aysun MERCÄ°MEK TAKCI tarafından; TBMYO üçüncülük belgesi, Geleneksel El Sanatları Programı öÄŸrencisi Nesibe ÇAKMAK’ a 35. Akademik kariyer yılını dolduran Doç. Dr. Rasim ÖZDEMÄ°R tarafından takdim edildi.

 

 Ardından sırasıyla bölümlerimizdeki son sınıf öÄŸrencilerine bölüm öÄŸretim elemanları tarafından baÅŸarı belgelerinin takdimi ile devam eden tören kep atma seremonisi ve hatıra fotoÄŸraflarının çekilmesi ile sona erdi.

 

 

 

 

 

                                                                                                         

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024                                            

web tasarým