2023-2024 Yılı İnşaat Bölümü - Önem Kalite Kontrol Laboratuvarı Ltd. Şti. Ziyareti

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ä°nÅŸaat Bölümü öÄŸrencileri Önem Kalite Kontrol Laboratuvarı Ltd. Åžti. teknik gezi gerçekleÅŸtirdi.

 

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Ä°nÅŸaat Bölümü öÄŸrencileri, Dr. ÖÄŸr. Üyesi Nurdan BAYKUÅž koordinatörlüÄŸünde Önem Kalite Kontrol Laboratuvarı Ltd. Åžti. teknik gezi gerçekleÅŸtirdi. Geziye bölüm öÄŸretim elemanlarından ÖÄŸr. Gör. Dr. Ercan KILIÇ, ÖÄŸr. Gör. Dr. Ömer YEŞİLTEPE, ÖÄŸr. Gör. Mahmut AYTEKÄ°N ve Ä°nÅŸaat Bölümü öÄŸrencileri katıldı.  

Teknik geziye katılan öÄŸrenciler, hem natamam yapılarda hem de mevcut yapılarda yapılması gereken incelemelerin ve laboratuvar test ve faaliyetlerinin yürütülmesine iliÅŸkin esaslar ile ilgili teknik bilgilendirmelerin yanı sıra sahada uygulamalı olarak eÄŸitim alma fırsatı yakaladılar. Ä°nÅŸaat Bölümü öÄŸrencileri, çelik çekme deneyi, 7 ve 28 günlük beton basınç dayanımlarının silindir ve küp numunelerinde belirlenmesi ve ayrıca betondan karot numune alımı ve kırımı uygulamalarını yaparak teorik bilgilerini pekiÅŸtirdiler.

Teknik gezi fotoÄŸrafları için tıklayınız...

                                                                                                         

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024                                            

web tasarým