Teknik ve Kültürel Gezi

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Hocaları, öÄŸrencileri ve El Sanatları TopluluÄŸu olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Gaziantep tarihi ve kültürel ÅŸehir gezisi” gerçekleÅŸtirildi. Åžehrin tarihî, kültürel ve turistik zenginliÄŸini yansıtan mekânlarına odaklanılan bu gezide; müzeler, tarihi hanlar, bakırcılar çarşısı, Gaziantep Kalesi gezilmiÅŸtir. Somut ve somut olmayan kültürel mirasımızın tanıtılması, korunması ve bu deÄŸerlere sahip çıkılmasının önemine vurgu yapılmıştır.

Geziye, El Sanatları Bölüm BaÅŸkanı ÖÄŸr. Gör Veysel Çiftçi, El Sanatları TopluluÄŸu akademik danışmanı ÖÄŸr. Gör. Yasemin Polat, ÖÄŸr. Gör. Feride Duran ve bölüm öÄŸrencileri katılmıştır.